Automatisera försäljningen av din onlinekurs för mer frihet och ett hållbart företagande!

Så du kan hjälpa fler utan att bränna ut dig!


Vad du kan göra för att slippa sälja och marknadsföra hela tiden och undra hur du ska komma ur det här ekorrhjulet med att vara utan kunder när du inte längre har tid och ork att marknadsföra dig. Been there, done that.

Du får några mindset-skiften som kommer att hjälpa dig framåt och förändrar din syn på vad som är värt att investera i när du ska automatisera försäljning och leverans av din onlinekurs. Hur du kan strunta i vad alla gurus säger och göra på ditt sätt!

Till sist hur du kan ta min hjälp att skapa en hållbar grund och därefter skalar upp. DET berättar jag mer om i det här webinaret.

För vem passar det här webinaret bäst?

Du har en expertis som du jobbat med i många år och vill paketera dina tjänster som ett erbjudande online och vill göra rätt direkt. Du vet att du kan ge dina kunder resultat och vill egentligen nå fler men utan att prova på egen hand under några år och slita ut dig. Du vill lyssna på någon som har lanserat online sen 2015 och slippa göra dyra misstag. ELLER så har du har redan en onlinekurs som du lanserat en eller två gånger redan, men där du inte nått en omsättning som matchar den tid och energi du lagt ner på ditt företag.

Din energi vill du lägga på att hjälpa de som är dina kunder istället för marknadsföring som inte leder till kunder eller i värsta fall att du blir utbränd för att det känns som att du behöver vara överallt. 

Varför ska du lyssna på mig?

Ja sannolikt kan du känna igen dig i delar av min historia som jag berättar mer ingående om på webinaret. 

Men lite kort så är jag expert på teknik och strategier för att förenkla marknadsföring för dig som är egen företagare. Så att du ska slippa göra de vanligaste misstagen som jag ser såååå många göra.

I början av min företagsresa, ja runt 2008-2009, så konsultade jag i allt kring marknadsföringen för soloföretagare. Jag märkte ganska snabbt att många behövde något annat än att anlita mig som konsult då pengarna inte räckte till för allt de verkligen skulle behöva göra för att nå fler kunder. 

Ja du vet säkert med dig att du inte riktigt budgeterar vad du skulle behöva för din marknadsföring.

Då föddes idén att istället hålla kurser. Så 2010 började jag utbilda i strategierna OCH tekniken för att sälja från din hemsida, i nyhetsbrev och hur du kunde använda sociala medier för att öka din försäljning. Redan då hade jag delar av de kurserna online så att mina kunder skulle kunna repetera viktiga avsnitt. Och 2015 så slutade jag helt att hålla kurser på plats och flyttade allt online.

Med det kom en massa lärdomar som 2017 mynnade ut i Lyckas Online med Patricia som lärt massor med tjänsteföretagare hur de ska göra för att skapa en framgångsrik onlineverksamhet.

Och nu är det din tur, vi ses snart!
Patricia Erlandson
Digital strateg och lanseringsexpert