1000 leads på 30 dagar

Du får hjälp att skapa en hållbar och lönsam verksamhet. Vi börjar med säljmaskinen som vi sen optimerar så att du kan skala upp.

Prisalternativ

6 mån - delbetalning 6 betalningar på 15000 SEK /månad
6 mån - betala allt (spara 15 000:-) 75000 SEK

Ordersammanfattning

    1000 leads på 30 dagar 6 betalningar på 15000 SEK /månad
    Ange rabattkod
    Lägg till
    Swedish VAT @ 25% 3750 SEK
    Totalt
    18750 SEK
    6 betalningar på 18750 SEK /månad

    Tekniken för säljprocessen

    För att få detta att fungera automatiskt så behöver alla dina system prata med varandra. OM du inte har kompetens att följa anvisningarna och koppla ihop dem själv så kan du ta hjälp av oss här på Lyckas Online. Perfekt även för dig som i vanliga fall har någon som gör det tekniska åt dig.

     

    25000 SEK

    Kontaktinformation


      Betalningsinformation

        Genom att skicka in det här formuläret så går du med på våra Allmänna villkor och Integritetspolicy
        Genom att skicka in det här formuläret så går du med på våra Allmänna villkor och Integritetspolicy

        Fördelar med delbetalning

        • Mer budget till annonser
        • Bättre likviditet
        Avatar

        Få mitt stöd under 6 månader med att skapa din säljmaskin. Personlig feedback på alla delar. Ditt erbjudande, ditt webinar, dina e-postmeddelanden och dina Facebook-annonser.

        Efter de 6 månaderna  har gått kan du prenumerera på mer support om du vill. 😊

        Avatar

        Hanna började i 1000 leads på 30 dagar i november 2022. Hon kom igång med sitt webinar i början av december och hade redan i mars tjänat in sin investering. De resultat hon är extra nöjd över är att slippa lansera och att hon kunnat säga upp sig från sitt halvtidsjobb som hon hade för ett år sen. Nu kan hon fokusera på sin kurs, sin nya podd och att skriva fler böcker. Hon gav precis ut en ny här i januari 2024.

        Det hade hon inte haft tid med om hon inte automatiserat processen att sälja sin onlinekurs där hon lär andra att skriva en bok.

        De kurser hon säljer idag och framåt är bara vinst. Och så länge hon har sin säljmaskin igång så kommer hon att fortsätta sälja.

        Avatar

        Vill du ha en metod för att sälja din kurs eller ditt program varje dag, året runt så hjälper jag dig. Så att du slipper lansera flera gånger per år och ändå vara osäker på vilka resultat du kommer att få. Det kan vara otroligt stressande. 🥵

        Avatar

        Linda investerade i 1000 leads på 30 dagar i juni 2022 och tog vara på möjligheten att skjuta upp starten till mitten av augusti. Hon kom igång med sitt webinar i slutet av oktober och hade redan i februari nått säljmålet hon satte för december 2023. Hon har tjänat in sin investering mer än 6 gånger i programmet just nu. Så de kurser hon säljer idag och framåt är bara vinst och hennes totala ROI bara ökar över tid. Nu har vi utökat hennes målgrupp och hon sålde nyss sin första kurs till en ny målgrupp utanför Sverige. Nu har Linda sålt över 150 kursplatser.

        När är det din tur? 🤔 

        Så här snabbt kan det gå från att någon tittar på ditt webinar till att bli kund. Nyckeln är att berätta rätt saker vid rätt tillfälle på webinaret! 💃🏼 Och det är exakt det jag hjälper dig med. Många tror att det som är mest avgörande i en säljmaskin är tekniken och automationerna. Och gör därför ofta misstaget att missa de viktiga psykologiska triggers som du behöver för att dina kunder ska känna att du läser deras tankar.

        Så här fungerar garantin

        Du kanske tillhör de som undrar över garantin och hur den fungerar.

        Till att börja med så är det här ingen pengarna-tillbaka-garanti. Däremot så är jag så säker på att du får resultat inom 6 månader in i programmet att jag är beredd att ge dig 3 extra månader kostnadsfritt OM du inte skulle ha fått resultat. Den garantin kommer dock med ett par krav.
        • Säljmaskinen och dina annonser behöver vara klara inom 3 månader från ditt startdatum. De flesta blir klara 4-8 veckor in i programmet. Och det här ligger allra mest på dig. Du behöver göra uppgifterna, ta feedbacken och komma framåt så snart du kan.
        • Minst 200 leads behöver ha gått igenom din säljmaskin UTAN att du fått tillbaka din investering i programmet. För de flesta krävs det att de använt sig av betald annonsering för att nå dit.
        • Du behöver vara villig att investera i annonser för att driva trafik till din säljmaskin. Det är då det blir en hållbar verksamhet som INTE är beroende av att DU hänger i sociala medier hela tiden.

        @ Copyright 2023 - Lyckas Online med Patricia - Allmänna villkor och Integritetspolicy