Fler leads.
Ökad försäljning.
Mindre stress.

Skapa förutsägbar och skalbar inkomst varje månad från din onlinekurs. Sälj och leverera din expertis på ett smart sätt för att frigöra din tid.

PS. Väljer du att kika på webinaret som jag länkar till här uppe så har du möjlighet att få en värdefull bonus!

“There’s a myth that time is money. In fact, time is more precious than money. It’s a nonrenewable resource. Once you’ve spent it, and if you’ve spent it badly, it’s gone forever.”  

Neil A. Fiore

Är du redo att automatisera din säljprocess?

1000 leads på 30 dagar 🧡

Passar dig som vill ha mer frihet och slippa ägna dig åt social selling på Facebook, Instagram eller LinkedIn och istället vill ägna tid åt dina kunder och din familj. Och för dig som kan tänka sig att använda min metod i 5 delar för att få en hållbar och lönsam verksamhet med nöjda kunder.

Vill du börja betala nu till dagens pris och senarelägga din start i 3 mån så svara på mejlet du får vid starten. 

"Gör det bara. Ta inte alla andra som är billigare för de hjälper dig inte hela vägen.

Det slutar ändå med att du måste ta Patricia några dyra år senare för du får ingen feedback från övriga kursledare på marknaden i Sverige.

Jag vet för jag har provat."
"Skall du sälja en online-kurs finns det inget tvivel överhuvudtaget. Du KOMMER att sälja mer och snabbare om du tar hjälp av Patricia och hennes Lyckas Online. Du får tydliga mallar och instruktioner inför varje nytt moment, ja. 

Men det som gör den stora skillnaden är att Patricia ÄR där. Du får PERSONLIG hjälp, även om du även arbetar i en grupp (som också är super faktiskt). 

Hon kan sälj och marknadsföring, men hon är även teknisk. Så när du fastnar, har hon en hel verktygslåda att ta ur. 

Ja, det kan kännas som att kursen gräver ett djupt hål i bankkontot. Jag tvekade ett bra tag på grund av det, men insåg sen att jag kommer aldrig att komma vidare utan hjälp. 

Och jag tjänade in den investeringen efter bara några månader. Nu är det bara att blicka framåt och köra på! Och Patricia finns fortfarande där och hejar på 😊"
"Jag slösade bort mycket tid med att fundera på saken så jag uppmanar alla som verkligen vill lyckas med att ha en kurs online att jobba med Patricia.

Hon är otroligt kompetent, utvecklar sig hela tiden själv och lär ut det vidare till oss i gruppen.

Hon hjälper till med alla funderingar och är så bra och konstruktiv och tuff i sin feedback. Allt för att hon vill vi ska lyckas.

Med så mycket support under ett helt år, varje vecka är det en no-brainer att börja jobba med Patricia."
"Detta program kostar en slant, så jag fattar om du tvekar. Men för mig har det verkligen varit värt investeringen.

Att få en tydlig väg att följa och att dessutom ha Patricia att hålla i handen under varje steg i processen - det har inneburit att jag nu VET att jag är på rätt spår."
"I programmet får jag feedback på allt jag gör och dessutom väl utarbetade mallar för varje moment från att skapa webinar till marknadsföring.

Inte nog med det jag får möjlighet att se hur alla webinar och annonser har landat genom att lära mig analysera resultatet."

Vad kostar det?

6 mån - delbetalning

15000 SEK

6 betalningar på 15000 SEK /månad

    • Mer budget till annonser
    • Bättre likviditet
Betala nu

6 mån - betala allt (spara 15 000:-)

75000 SEK

    • Få 30 dagar extra tillgång
    • Spara 15 000:-
Betala nu

Hej, kul att träffas!

Det är jag som är Patricia, digital strateg och lanseringsexpert. Och jag väntar på att få hjälpa just dig öka din försäljning.

Det kan tyckas konstigt att en lanseringsexpert pratar sig varm om att du ska skapa en säljmaskin för att automatisera din lead generation för att kunna öka din försäljning.

Faktum är att jag har varit där du är. Lanserat via utmaningar och live webinar och skapat en framgångsrik onlineverksamhet. Det var först när jag automatiserade min försäljning som jag fick den där friheten jag vill ha.

Jag är inte längre beroende av att min energi är på topp och att hela tiden vara aktiv i sociala medier. Jag kan välja när jag vill göra inlägg och  istället lägga min tid på att hjälpa mina kunder få resultat och bygga sina företag.

Och nu vill jag hjälpa dig att nå samma resultat som dem. Därför innehåller inte 1000 leads på 30 dagar 🧡 allt annat som du inte behöver. Du får inte lära dig göra reels, du får inte lära dig skapa en onlinekurs, du får inte lära dig något mer än det som verkligen är nödvändigt för att skapa en automatiserad säljprocess OCH att göra den lönsam år efter år.

Det betyder dock INTE att det här bara handlar om hur du tekniskt sätter upp automatiseringar. Det är en väldigt liten del i hela processen. Det handlar om lika delar mindset, rätt målgrupp, tekniken, strategierna och framförallt den viktiga säljpsykologin som gör att du attraherar rätt kunder. För om du får fel kunder, som jag berättade om på webinaret, så vill du till sist inte leverera din expertis. Det blir som att kasta pärlor till svin. Och som expert vill du jobba med de som verkligen vill applicera din kunskap i verkligheten och inte bara gå ditt program för att lära sig en teori.

Anledningen till att jag lagt ihop alla dessa delar är att de flesta som försöker ta hjälp av flera olika personer eller försöker på egen hand inte lyckas då allt det här hänger ihop.  I programmet har du möjlighet att ta del av mina erfarenheter av att hjälpa mig själv och

Mitt mål är att du ska bli klar så snart som möjligt med din säljmaskin och äntligen få njuta av den frihet den ger dig.

Däremot får du så klart tillgång till all min kunskap och erfarenheter jag fått genom att hjälpa mina kunder att sälja och paketera erbjudanden online sen 2015. Och utan att skryta är det väldigt få som kan matcha det i Sverige.

Det är summan av det jag kokat ner i den metod du får ta del av och min hjälp att implementera i 1000 leads på 30 dagar 🧡

När du automatiserat säljprocessen och börjar skala upp ditt program kommer nya utmaningar som en erfaren mentor kan hjälpa dig att lösa.

Fler leads. Ökad försäljning. Mindre stress.

Vi ses på insidan!

Din mentor Patricia

I videon här under får du veta lite mer om vad processen innehåller i del 1 av programmet.

© Copyright 2008 - 2024Lyckas Online med Patricia • Allmänna villkor och Integritetspolicy