1000 leads på 30 dagar

Förvandla din verksamhet med förutsägbar och skalbar inkomst månad efter månad. Så att du kan njuta av livet!
00Days00Hours00Minutes00Seconds

Hur jobbar vi och 4 andra tillsammans?

Vi börjar med ett första möte på 2 timmar där du får hjälp att jobba med ditt erbjudande som är den viktiga grunden till allt vi kommer att göra tillsammans i den här processen som kommer leda till att du attraherar leads på autopilot. Du ska inte behöva fundera på var din nästa kund kommer ifrån.

Vi ses i en workshop varje vecka där du kan ställa frågor och ta del av andras frågor och svar. Däremellan har du denna omgång tillgång till mig via WhatsApp tisdag-torsdag där du kan ställa frågor och få svar på dina egna utmaningar.

Det är bara under denna första omgång jag gör det här i det här formatet till den här kostnaden och du kommer att få tillgång till mig via WhatsApp mellan workshops-tillfällena.

Det kommer att tillkomma kostnader för annonsbudget och eventuellt några andra  programvaror som är nödvändiga. MEN då du inte är någon rookie så gissar jag att du har det mesta på plats redan.

Behöver du prata med mig så skicka ett meddelande i messenger så reder vi ut det om det passar dig innan du tar steget och betalar.

Men skynda dig, jag jobbar bara med 5 personer i taget då du får en hel del enskild tid med mig.


“There’s a myth that time is money. In fact, time is more precious than money. It’s a nonrenewable resource. Once you’ve spent it, and if you’ve spent it badly, it’s gone forever.”  

Neil A. Fiore

Patricia Erlandson

Hej! Det är jag som är Patrica, digital strateg och lanseringsexpert. Jag hjälper företag att öka sin omsättning genom att ta delar eller hela verksamheten online. Det kan innebära att lättare ta betalt, skala upp genom att annonsera på Facebook eller paketera din kunskap som en onlinekurs. Till skillnad från många andra Business Coacher så har jag kunskap om både teknik och strategier för online business. Det är mycket tack vare min bakgrund som systemutvecklare, IT-arkitekt och teknisk projektledare på större bolag.

Jag har hjälpt både coacher, affärsutvecklare och många som jobbar med både fysisk och mental hälsa genom åren. Titta gärna på några av de recensioner jag fått här.

Cattis Olsson

Expert på kronisk smärta

Patricia har en enorm kunskapsbank om allt från tekniska detaljer, om hur man ska öka sin närvaro på internet för att lyckas online till hur man lugnar stressade deltagare som tycker allt känns jobbigt och får panik när något blir tokigt. Hon har en ängels tålamod med allehanda frågor och problemlösningar.
Kursen Lyckas online är värd varenda krona, den har inte bara lärt mig bygga snygga hemsidor utan även våga ta steget att synas mer online.
Patricia är inte bara din tekniska guru, hon är även din stadiga klippa som står där tryggt och visar vägen framåt och som peppar dig att våga ta några steg till och några till…

Pernilla Öberg

Digital marknadsförare

Underbara Patricia som jag går kurs hos för att lära mig hur man bygger lösningar för att sälja sin kompetens online, ta betalt på hemsidor, göra riktigt snygga automatiserade mail, bokningslösningar och massor mer ? Fantastiskt att lyssna på och suverän på att förklara – det Patricia inte vet är inte värt att veta! Passar alla oavsett kunskapsnivå. ❤️️

Anne Morenius

Ägare Spa Academy

Patricia är verkligen en digital strateg som håller en i handen. Visar, ger feedback, vägleder, entusiasmerar och hjälper till. Finns alltid där när man behöver henne. Dessutom är hon otroligt duktig och kunnig på all teknik vilket känns otroligt tryggt. Ger Patricia mina allra varmaste recensioner.

Vad kostar det?

Vad är min bakgrund?

Egen företagare sen 2008 och helt online sen 2015 Jag är i grunden systemvetare och har jobbat inom IT sen 1998. Jag började som en webbyrå och gick sedan över till att utbilda företag i hur de skulle sköta sin digitala marknadsföring.

Redan 2010 levererade jag delar av mina kurser online. Men helt och hållet sen 2015.

Hur håller jag mig ajour? Det rör sig om många kurser inom ämnen som Onlinekurser, Facebook-annonsering, Automation och lead generation. Jag skulle tro att jag investerat över en halv miljon, ja antagligen lite mer, i kurser under de senaste 5 åren. Men jag älskar verkligen att lära mig nya saker och vässa min kompetens så att jag kan hjälpa mina kunder med det senaste inom branschen. Läs mer om vad mina kunder tycker här.