Vilka resultat har Hanna fått av programmet?

Imelda - Customer Success Manager på Lyckas Online ställer frågorna.

Hanna började i 1000 leads på 30 dagar i november 2022. Hon kom igång med sitt webinar i början av december och hade redan i mars tjänat in sin investering i programmet. Så de kurser hon säljer idag och framåt är bara vinst. Och så länge hon göder sin säljmaskin med nya leads så kommer hon att fortsätta sälja.

Hanna har sen det här spelades in haft ekonomisk möjlighet att skaffa hjälp i sin Facebook-grupp. Det gör att hon kan lägga mer av sin tid på att utveckla sin verksamhet och återigen starta upp sin podd.

Vad säger andra deltagare?

"Gör det bara. Ta inte alla andra som är billigare för de hjälper dig inte hela vägen.

Det slutar ändå med att du måste ta Patricia några dyra år senare för du får ingen feedback från övriga kursledare på marknaden i Sverige.

Jag vet för jag har provat."
"Skall du sälja en online-kurs finns det inget tvivel överhuvudtaget. Du KOMMER att sälja mer och snabbare om du tar hjälp av Patricia och hennes Lyckas Online. Du får tydliga mallar och instruktioner inför varje nytt moment, ja. 

Men det som gör den stora skillnaden är att Patricia ÄR där. Du får PERSONLIG hjälp, även om du även arbetar i en grupp (som också är super faktiskt). 

Hon kan sälj och marknadsföring, men hon är även teknisk. Så när du fastnar, har hon en hel verktygslåda att ta ur. 

Ja, det kan kännas som att kursen gräver ett djupt hål i bankkontot. Jag tvekade ett bra tag på grund av det, men insåg sen att jag kommer aldrig att komma vidare utan hjälp. 

Och jag tjänade in den investeringen efter bara några månader. Nu är det bara att blicka framåt och köra på! Och Patricia finns fortfarande där och hejar på 😊"
"Jag slösade bort mycket tid med att fundera på saken så jag uppmanar alla som verkligen vill lyckas med att ha en kurs online att jobba med Patricia.

Hon är otroligt kompetent, utvecklar sig hela tiden själv och lär ut det vidare till oss i gruppen.

Hon hjälper till med alla funderingar och är så bra och konstruktiv och tuff i sin feedback. Allt för att hon vill vi ska lyckas.

Med så mycket support under ett helt år, varje vecka är det en no-brainer att börja jobba med Patricia."
"Detta program kostar en slant, så jag fattar om du tvekar. Men för mig har det verkligen varit värt investeringen.

Att få en tydlig väg att följa och att dessutom ha Patricia att hålla i handen under varje steg i processen - det har inneburit att jag nu VET att jag är på rätt spår."
"I programmet får jag feedback på allt jag gör och dessutom väl utarbetade mallar för varje moment från att skapa webinar till marknadsföring.

Inte nog med det jag får möjlighet att se hur alla webinar och annonser har landat genom att lära mig analysera resultatet."

Vilka resultat har Linda fått av programmet?

Imelda - Customer Success Manager på Lyckas Online ställer frågorna.

Linda började i 1000 leads på 30 dagar i juni 2022 och tog möjligheten att skjuta upp starten till mitten av augusti. Hon kom igång med sitt webinar i slutet av oktober och hade redan i februari nått säljmålet hon satte för december 2023. Hon har tjänat in sin investering flera gånger om i programmet. Så de kurser hon säljer idag och framåt är bara vinst. Och så länge hon göder sin säljmaskin med nya leads så kommer hon att fortsätta sälja.

För att inte tappa fokus så har Linda nu valt att förlänga programmet för att inte drabbas av shiny object syndrome.

Just nu kikar Linda på ytterligare sätt att öka antalet leads och att höja priset på sin kurs. Det har visat sig att det finns utrymme för ett högre pris. HUR vi ser att det finns utrymme för en prishöjning får du med självklart veta när du blir kund. I programmet får du stegvis guidning genom ALLA steg till framgång.

Hej, kul att träffas!

Det är jag som är Patricia, digital strateg och konverteringsexpert. Och jag väntar på att få hjälpa just dig öka försäljningen av din onlinekurs.

Det kan tyckas konstigt att en som ALLTID lanserade sina onlinekurser live förut NU pratar sig varm om att du ska skapa en säljmaskin för att automatisera din lead generation för att kunna öka din försäljning.

Faktum är att jag har varit där du är. Lanserat via utmaningar och live webinar och skapat en framgångsrik onlineverksamhet. Det var först när jag automatiserade min försäljning som jag fick den där friheten jag alltid ville ha.

Jag är inte längre beroende av att min energi är på topp och att hela tiden vara i sociala medier. Jag kan istället lägga min tid på att hjälpa mina kunder få resultat och bygga mitt företag.

Och nu vill jag hjälpa dig att göra samma sak. Därför innehåller inte mitt program mängder med innehåll som du inte behöver. Du får inte lära dig göra reels, du får inte lära dig skapa en onlinekurs, du får inte lära dig något mer än det som verkligen är nödvändigt.

DU har inte tid att konsumera mängder med innehåll. Det har du redan ägnat flera år åt att göra. Det du behöver NU är kortaste och snabbaste vägen för att skapa din lönsamma säljmaskin OCH strategier som kommer göra den mer och mer lönsam år efter år.

Mitt mål är att du ska bli klar så snart som möjligt med din säljmaskin och ÄNTLIGEN få njuta av den frihet den ger dig.

Däremot får du så klart tillgång till all den kunskap jag skaffat mig sen jag lanserade min första onlinekurs 2015. Det är den kunskapen jag kokat ner i det jag lär ut i mitt program. För när du börjar skala upp din kurs kommer det att komma nya utmaningar som du vill ha hjälp att lösa.

Fler leads. Ökad försäljning. Mindre stress.