Fler leads.
Ökad försäljning.
Mindre stress.

Skapa förutsägbar och skalbar inkomst varje månad från din onlinekurs. Sälj och leverera din expertis på ett smart sätt för att frigöra din tid.

En fråga till dig...

Tänk om du kunde sälja din onlinekurs dygnet runt, året runt... Hur skulle din vardag som onlineföretagare se ut då?

Eller om jag säger så här...

Tänk om du kunde skapa ett system som långt efteråt fortsätter att generera inkomst dygnet runt, året runt.  

Ett system som gör att du slipper vara på sociala medier hela tiden och som gör att dina följare direkt känner att “JA den här onlinekursen är precis rätt för mig!”.   

Och det för att du skapat ett webinar som talar direkt till dina kunders största rädslor och som gör att de inte tvekar att köpa din kurs då de förstår att du både kan och vill hjälpa dem lösa deras problem.

Om du vill lära dig att skapa ett automatiserat webinar, en säljmaskin, som faktiskt klarar av att sälja din onlinekurs… 

Då kan du fortsätta läsa

Här är utmaningen...

Du vet att du behöver generera nya leads och att du kan göra det med ett automatiserat webinar.

Men du ifrågasätter hela tiden dig själv och undrar saker som...

 • Vad ska jag prata om och NÄR i webinaret ska jag göra det?
 • Hur långt ska webinaret vara?
 • Hur går jag över till att sälja från att ha lärt ut något?
 • Jag är ingen designer, hur ska jag får till en snygg presentation?
 • Hur ska jag få det att låta som mig och inte som en försäljare?

Kan du föreställa dig...

Föreställ dig att du har ett sätt att generera nya leads, som låter som du OCH säljer… utan att behöva känna dig stressad över nästa lansering, att vara på sociala medier hela tiden eller använda dig av nån oetisk säljtaktik.

Vad skulle hända då? 

 • Du skulle äntligen kunna ta ledigt och slippa lansera så snart du behövde fler leads. 
 • Du skulle känna dig säker på att ditt webinar sköter försäljningen medan du njuter av din nyvunna frihet.
 • Fokusera på att hjälpa dina kunder som finns i din onlinekurs.
 • Planera för att utöka ditt team och jobba på att bygga ditt företag.

Om du vill lära dig att skapa en säljmaskin på det enkla (och lönsamma) sättet så har jag något åt dig…

Jag presenterar...

1000 leads på 30 dagar

Metoden där jag steg för steg visar dig hur du skapar ett oemotståndligt erbjudande av din onlinekurs, din gruppcoaching eller tjänst och ett webinar som säljer ditt erbjudande dygnet runt, året runt utan att behöva lansera.

Så här säger Peter...

 "Wow, tänk att få in 758 nya leads på en månad, det trodde jag inte på när vi började jobba tillsammans.

Peter

Här är allt du får med i 1000 leads på 30 dagar

Ditt oemotståndliga erbjudande

I den här delen tittar vi på hela den säljpsykologi som är grunden i hur du beskriver din produkt för din kund.

 • Förstå skillnaden mellan din "produkt" och ditt "erbjudande" är superviktigt. Här skapar du ett oemotståndligt erbjudande som dina kunder inte kan låta bli att köpa.
 • Hur ska du prissätta ditt erbjudande för att både sälja och ge vinst.
 • Lär dig hur du positionerar ditt erbjudande för att bygga auktoritet.
 • Du får enskild feedback på ditt erbjudande.

Ditt säljande webinar

Vilka mekanismer behöver du ha med?

 • Du får ett recept att följa och det kommer göra att du vet exakt vad du ska säga och när du ska säga det. Du behöver inte längre gissa.
 • Få  en snygg mall för din presentation med färdiga sektioner för alla delar du behöver ha med och hur lång tid du bör lägga i varje del.
 • Anpassa mallen till dina egna färger och typsnitt med bara några klicka direkt i Canva.
 • Du får enskild feedback på ditt manus och på din presentation. Allt för att du ska ha maximal möjlighet att lyckas nå dina mål.

Dina e-postmeddelanden

Trots att du gjort allt för att sälja direkt på webinaret så är det några som behöver mer information för att ta ett beslut.

 • I mejlserierna som kommer efter webinaret har du chansen att berätta mer om varför de ska köpa av just dig och varför just nu.
 • Dessutom är det några som kommer strunta i att vara med på webinaret och här får du veta vad du ska göra för att de ska anmäla sig en gång till för att titta på webinaret. 
 • När du skrivit dina mejl får du även här enskild feedback med förbättringsförslag om det behövs. 

Dina annonser

Tycker du att Ads Manager är skrämmande så får du hjälp att sätta upp dina kampanjer. Ja oavsett om du tycker det eller inte.

 • Du får lära dig vilka annonstyper du ska välja när i processen så att du inte slösar pengar på fel typ av annonser.
 • Du får en formula för att skriva rätt saker i dina annonser.
 • Du får hjälp att sätta upp dina kampanjer i ett privat möte.
 • Du får lära dig best practices för att kunna utvärdera resultatet av dina kampanjer.
 • Även här får du enskild feedback på ditt arbete.

Vad är den stora skillnaden på 1000 leads på 30 dagar och andra program där du får lära dig att öka försäljningen av din onlinekurs?

1000 leads på 30 dagar är det första hybrid-programmet som kombinerar gruppcoaching, mallar för allt innehåll du skapar OCH enskild feedback på allt du skapar under programmet. Ja om du redan varit med i en onlinekurs eller mastermind för att öka din försäljning inser du värdet i detta. Jag ger enskild feedback på allt för att säkerställa att du verkligen ska lyckas.

Det är inte som vanliga program där du ibland får mallar och får veta vad du ska göra men där du inte får feedback på alla delar. Och det är här de flesta stannar upp, perfektionisten i dig blir osäker på att du gjort rätt och börjar tvivla. Med enskild feedback eliminerar vi den risken och du får dessutom förändringsförslag från en som hjälpt till med mängder av lanseringar.

Resultatet av 1000 leads på 30 dagar blir en säljmaskin som kommer generera leads och försäljning åt dig och ditt företag lång tid framöver. Ja i flera år om du så vill.

Ta en titt på 2 av mina favoriter i programmet. 

Mall för ditt erbjudande

Det många missar när de ska sälja sin onlinekurs eller gruppcoaching är att de behöver skapa ett erbjudande. De ska inte beskriva produkten utan istället vilken skillnad det skulle göra i din kunds liv att vara med. I den här mallen på 11 sidor  får du svara på frågor som hjälper dig att göra ditt erbjudande helt oemotståndligt för dina kunder. Det är hela grunden i 1000 leads på 30 dagar.

 • Du får hjälp att prissätta ditt erbjudande så att det står ut.
 • Du får hjälp att verkligen beskriva skillnaden mot andra kurser.
 • Du får dessutom privat feedback på ditt arbete. Precis som du får på ALLA de andra delarna i programmet.

Recept och mall för ditt webinar

Helt klar, med alla delar som behöver ingå! Exakt vad du behöver  säga och när du ska säga det för att bygga kontakt med dina tittare så att de inte kan låta bli att köpa det du säljer. Jag skulle säga att det här är en av de viktigaste delarna i programmet som jag har. Den andra delen är erbjudandet, allt annat vi gör bygger på det.

 • Enkelt att ändra färger
 • Enkelt att ändra typsnitt
 • Med alla avsnitt som du behöver inkl tidsangivelser 

Så här säger Susanna...

"Jag har använt strategier jag lärt mig i 1000 leads på 30 dagar i andra delar av min verksamhet och har redan ökat min försäljning. Och det redan innan mitt webinar är klart!"

Susanna

Är du redo att automatisera din försäljning?

1000 leads på 30 dagar


Passar dig som vill ha mer frihet och slippa ägna dig åt social selling på Facebook, Instagram eller LinkedIn och istället vill ägna tid åt dina kunder och din familj.

Du kan delbetala på några olika sätt. Och oavsett vilken prisplan du väljer får du stöd i 12 månader. Vill du börja betala nu för att låsa priset som gäller och senarelägga din start så svara på mejlet du får vid starten. Ja, du fick veta mer om det på mötet.

Så här säger Hanna...

"1000 leads på 30 dagar har tagit mig från att vara en ganska tafflig egenföretagare som har tagit lite här och lite där, ändrat och gjort om, och ibland lyckats, till att bli en onlineföretagare med en strategi som faktiskt fungerar. Nu kan jag äntligen tänka framåt och på allvar tro på att jag inom en rimlig framtid kommer kunna tjäna de pengar som krävs för att mitt företag ska vara hållbart över tid. !"

Hanna

Hej, kul att träffas!

Det är jag som är Patricia, digital strateg och lanseringsexpert. Och jag väntar på att få hjälpa just dig öka din försäljning.

Det kan tyckas konstigt att en lanseringsexpert pratar sig varm om att du ska skapa en säljmaskin för att automatisera din lead generation för att kunna öka din försäljning.

Faktum är att jag har varit där du är. Lanserat via utmaningar och live webinar och skapat en framgångsrik onlineverksamhet. Det var först när jag automatiserade min försäljning som jag fick den där friheten jag alltid ville ha.

Jag är inte längre beroende av att min energi är på topp och att hela tiden vara i sociala medier. Jag kan istället lägga min tid på att hjälpa mina kunder få resultat och bygga mitt företag.

Och nu vill jag hjälpa dig att nå samma resultat. Därför innehåller inte 1000 leads på 30 dagar allt annat som du inte behöver. Du får inte lära dig göra reels, du får inte lära dig skapa en onlinekurs, du får inte lära dig något mer än det som verkligen är nödvändigt för att skapa din säljmaskin OCH att göra den lönsam år efter år.

Mitt mål är att du ska bli klar så snart som möjligt med din säljmaskin och äntligen få njuta av den frihet den ger dig.

Däremot får du så klart tillgång till all den kunskap jag skaffat mig sen jag lanserade min första onlinekurs 2015. Det är den kunskapen jag kokat ner i det jag lär ut i 1000 leads på 30 dagar. För när du börjar skala upp din kurs kommer det att komma nya utmaningar som du vill ha hjälp att lösa.

Fler leads. Ökad försäljning. Mindre stress.

Vi ses på insidan!

Så här säger Anne-Lie...

"Patricia kan vara lite läskig med sin ärlighet om vad du behöver göra men därunder är ett hjärta av guld hon vill verkligen att du ska lyckas med det du vill, att få ut ditt unika budskap i världen så du får hjälpa många av dem som behöver dig. Hon leder dig med fast hand genom kursen tills det blir rätt."

Anne-Lie

Du har frågor - Jag har svar!

Det är en av de vanligaste meningarna jag hör när jag träffar dig som behöver öka sin försäljning. Du är så upptagen med att leverera på dina uppdrag att du inte har tid med ett åtagande till. Det här är verkligen ett moment 22 som heter duga. Så när ska du ta dig tiden att åtgärda det här? När ska du jobba med att utveckla en automatiserad försäljningsprocess?  

När du har bestämt dig för att vända den nedåtgående trenden finns jag här.  Gå till kassan här ➡

Du har investerat i kurser där de lär ut hur man går från 1:1 till grupp och du ska tjäna mängder med pengar. Men det var inte så enkelt.

Så du letade vidare och anmälde dig till en ännu dyrare kurs där du fick lära dig att hålla webinar. Många anmälda och hejarop från deltagarna att de fått lära sig så mycket. Men ändå sålde du inte så mycket som du tänkt. Du börjar tvivla på om det här med onlinebusiness är för dig...

Precis så var det för en av mina kunder. Och på vårt första möte, efter att ha börjat med första uppgiften så insåg hon redan där vilken skillnad det var på det hon fått i de andra programmen och det hon får hos Lyckas Online.

Med det sagt så är det ändå ditt ansvar att använda verktygen jag ger dig. Kom på våra möten och lyssna på feedbacken så har vi alla möjligheter att hjälpa dig att skapa en hållbar och lönsam onlineverksamhet.

Vill du tjäna pengar på din onlinekurs? Gå till kassan här ➡

Du vet att det är nödvändigt att skapa en säljmaskin MEN helt ärligt så är det inte bara kul. Det roliga kommer först när den är klar och du kan göra annat än lansera din kurs. Så när du faktiskt jobbar mer intensivt i början så kommer du nå målet snabbare. Och visst är det så att egentligen skulle du ha gjort det här för länge sen. Det finns ingen tid att förlora.

Den här kursen är helt plattformsoberoende. Dock visar jag hur du lägger upp automatiseringar i MailerLite och i ActiveCampaign. Du kan i övrigt använda vilken plattform du vill då du får processkartor över automatiseringar som behövs. Du behöver ett antal landningssidor för anmälan, ditt webinar och din säljsida och en kassa där någon kan köpa din kurs. Om du inte redan har en kursplattform och ett sätt att sälja din kurs så är New Zenler enkelt att använda för detta.

Du får förslag på vilken teknik du ska använda för din säljmaskin. Du förväntas ha en del teknik på plats då detta inte är för nybörjare helt utan erfarenhet av att driva företag. 

Ja då detta är en kurs för de som redan har ett erbjudande som säljer skulle jag säga ja. Men faktum är att jag även hjälpt de som vill starta en betakurs att automatisera säljet på en gång. MEN då behöver du lägga in i beräkningen att du behöver ha tid både för att skapa skelettet för kursen OCH webinaret, mejlen och annonserna på samma gång. Det allra viktigaste är att du känner din idealkund väl. 

Du får räkna med minst 5 timmar i veckan under de första veckorna. Veckan då du skapar ditt webinar kanske till och med 8 timmar. När annonserna är uppe behöver du bara lägga tid på att följa upp och utvärdera resultatet och det tar inte många minuter per vecka. Det viktigaste är att du gör det här till din högsta prioritet under några veckor för att kunna skörda resultatet av dina ansträngningar lång tid framöver. Vill du göra ändringar i mejl, webinar eller annonser över tid så kommer det så klart att ta längre tid än några minuter per vecka.

Självklart behövs mer service då och då om siffrorna visar att din säljmaskin behöver ny olja eller nya slitdetaljer. Så se det här som att du köper en bil som ska hålla många år framöver. 

I materialet får du tillgång till min kurs i att förbereda ditt annonskonto på Facebook/Meta. Den behöver du gå igenom för att kontrollera att ditt annonskonto är redo för annonsering. Det skedde en hel del förändringar kring konverteringsannonser under 2021 så det är viktigt att du tittar igenom den INNAN vi ses i ett möte och tillsammans skapar dina annonser i Ads Manager.

Innan vårt möte får du material och mallar för vad du ska skriva och vilka bilder eller videos du behöver. Du lämnar in detta i kursportalen innan du bokar möte för att få min hjälp att skapa dina annonskampanjer.

Efter att du publicerat dina annonser kan du på varje veckomöte få hjälp att analysera resultaten och få förslag på åtgärder om det skulle behövas.

När det är dags för retargeting-annonser så får du även hjälp med det och det följer ungefär samma process. Du skapar material, får feedback och sen ses vi i ett möte och skapar dina kampanjer.

Bara detta är värt så mycket.  Att anlita en Ads Manager med mina kvalifikationer kostar 25 000:- i månaden exkl annonsbudget.

Mycket bra fråga! Jag vill börja med att citera Erica Jong:  “If you don’t risk anything, you risk even more.”

Som i allt gällande att driva företag så finns det en risk att du inte får det resultat du förväntar dig. Jag kan dock försäkra dig om att jag har byggt det här programmet för att minimera den risken så mycket det bara går. Det är den största anledningen till att jag ger dig feedback på alla delar. Du har kanske gått flera (eller går just nu) kurser och program där du fått mallar och fått veta vad du ska skriva i mejl, annonser och vad du ska säga på ditt webinar... och ändå har det inte funkat. Mest troligt så har du inte riktigt förstått vad din coach menat i materialet och därför inte fått förväntat resultat.

DÄRFÖR ger jag feedback på allt du gör i programmet. När du är klar med din webinarpresentation går jag igenom hela presentationen och ger dig feedback och förslag på ändringar. Där berättar jag vad jag tycker att du ska ändra på, var du behöver förstärka ditt budskap osv. Och det är inte bara webinarpresentationen du får feedback på, utan alla delar. Ditt erbjudande, ditt manus och dina mejl plus annonserna.

När allt det här är klart och du publicerat ditt webinar, dina mejl och annonserna så är det dags att analysera resultatet. Då kan det visa sig att vi behöver ändra på några rader i mejlen, kanske ändra bilder på annonser. Ja det kan vara varsomhelst i din säljmaskin som ändringar behöver göras. De besluten grundar vi på siffror från de mätpunkter du får i uppgift att följa upp (du får ett KPI-dokument med information om viktiga mätpunkter).

Du vet att Rom byggdes inte på en dag och det är anledningen till att du har mitt stöd i totalt 12 månader att skapa och förfina din säljmaskin.

Som avslutning så vill jag bara påminna om att du får inget nytt resultat om du inte provar nya strategier. Hur länge ska du fortsätta som förut? Hur länge har du råd att lägga mer tid och energi på organisk marknadsföring? Ja det vet bara du.

1000 leads på 30 dagar ❤️ är ett premiumprogram där du investerar strax under 100 000:- (fram till 30 november). Det går att dela upp betalningen på lite olika sätt så att du fortfarande har möjlighet att lägga pengar på dina annonser innan du fått ROI av programmet. Vilka alternativ det finns berättade vi om på mötet.

Du har kanske inte bestämt dig än....

Det här är för dig om...

 • Du är redo att få mer tid och energi genom automatisering för att kunna skapa jämnare och skalbara inkomster.
 • Du är redo att ta action NU!
 • Du vill omsätta minst 1 miljon per år från din onlinekurs.
 • Du bryr dig om dina kunder och blir lika glad när de lyckas som när du själv gör det.

Det här är inte för dig om...

 • Du har ingen aning om vad du skapa eller att det inte finns en efterfrågan.
 • Du är inte redo att bli lite obekväm och lära av dina misstag och ta emot feedback.
 • Du är inte öppen och coachbar.
 • Saknar helt budget för betald annonsering.
 • Tror att en förändring  sker UTAN ansträngning från dig.

Anmäl dig idag och påbörja bygget av din säljmaskin!

Påbörja din ansökan så att vi kan hjälpa dig igång så snart som möjligt.

Behöver du mer info?

Jag är redo att hjälpa dig att skapa en säljmaskin så att du kan få mer frihet och stabilare inkomster av dina onlinekurs eller gruppcoaching. Ska du vänta ytterligare en tid eller ska du ta dig tid nu att bygga en hållbar onlinebusiness?

Läs vad andra skulle säga till de som funderar här nere...

Patricia

"Gör det bara. Ta inte alla andra som är billigare för de hjälper dig inte hela vägen.

Det slutar ändå med att du måste ta Patricia några dyra år senare för du får ingen feedback från övriga kursledare på marknaden i Sverige.

Jag vet för jag har provat."
"Skall du sälja en online-kurs finns det inget tvivel överhuvudtaget. Du KOMMER att sälja mer och snabbare om du tar hjälp av Patricia och hennes Lyckas Online. Du får tydliga mallar och instruktioner inför varje nytt moment, ja. 

Men det som gör den stora skillnaden är att Patricia ÄR där. Du får PERSONLIG hjälp, även om du även arbetar i en grupp (som också är super faktiskt). 

Hon kan sälj och marknadsföring, men hon är även teknisk. Så när du fastnar, har hon en hel verktygslåda att ta ur. 

Ja, det kan kännas som att kursen gräver ett djupt hål i bankkontot. Jag tvekade ett bra tag på grund av det, men insåg sen att jag kommer aldrig att komma vidare utan hjälp. 

Och jag tjänade in den investeringen efter bara några månader. Nu är det bara att blicka framåt och köra på! Och Patricia finns fortfarande där och hejar på 😊"
"Jag slösade bort mycket tid med att fundera på saken så jag uppmanar alla som verkligen vill lyckas med att ha en kurs online att jobba med Patricia.

Hon är otroligt kompetent, utvecklar sig hela tiden själv och lär ut det vidare till oss i gruppen.

Hon hjälper till med alla funderingar och är så bra och konstruktiv och tuff i sin feedback. Allt för att hon vill vi ska lyckas.

Med så mycket support under ett helt år, varje vecka är det en no-brainer att börja jobba med Patricia."
"Detta program kostar en slant, så jag fattar om du tvekar. Men för mig har det verkligen varit värt investeringen.

Att få en tydlig väg att följa och att dessutom ha Patricia att hålla i handen under varje steg i processen - det har inneburit att jag nu VET att jag är på rätt spår."
"I programmet får jag feedback på allt jag gör och dessutom väl utarbetade mallar för varje moment från att skapa webinar till marknadsföring.

Inte nog med det jag får möjlighet att se hur alla webinar och annonser har landat genom att lära mig analysera resultatet."

@ Copyright 2023 - Lyckas Online med Patricia - Allmänna villkor och Integritetspolicy