Strategisession - 90 minuter

Rivstarta din resa online med en strategisession där vi tittar närmare på dina resurser, ditt nuläge och önskat läge.

Cattis Olsson

Expert på kronisk smärta

Patricia har en enorm kunskapsbank om allt från tekniska detaljer, om hur man ska öka sin närvaro på internet för att lyckas online till hur man lugnar stressade deltagare som tycker allt känns jobbigt och får panik när något blir tokigt. Hon har en ängels tålamod med allehanda frågor och problemlösningar.
Kursen Lyckas online är värd varenda krona, den har inte bara lärt mig bygga snygga hemsidor utan även våga ta steget att synas mer online.
Patricia är inte bara din tekniska guru, hon är även din stadiga klippa som står där tryggt och visar vägen framåt och som peppar dig att våga ta några steg till och några till…

Pernilla Öberg

Digital marknadsförare

Underbara Patricia som jag går kurs hos för att lära mig hur man bygger lösningar för att sälja sin kompetens online, ta betalt på hemsidor, göra riktigt snygga automatiserade mail, bokningslösningar och massor mer ? Fantastiskt att lyssna på och suverän på att förklara – det Patricia inte vet är inte värt att veta! Passar alla oavsett kunskapsnivå. ❤️️

Anne Morenius

Ägare Spa Academy

Patricia är verkligen en digital strateg som håller en i handen. Visar, ger feedback, vägleder, entusiasmerar och hjälper till. Finns alltid där när man behöver henne. Dessutom är hon otroligt duktig och kunnig på all teknik vilket känns otroligt tryggt. Ger Patricia mina allra varmaste recensioner.

Vad kostar det?

Vi ses på Zoom i 90 minuter

4750 SEK

Buy Now

Vad är min bakgrund?

Egen företagare sen 2008 och helt online sen 2015 Jag är i grunden systemvetare och har jobbat inom IT sen 1998. Jag började som en marknadsföringsbyrå och gick sedan över till att utbilda företag i hur de skulle sköta sin digitala marknadsföring.

Redan 2010 levererade jag delar av mina kurser online. Men helt och hållet sen 2015.

Hur håller jag mig ajour? Det rör sig om många kurser inom ämnen som Onlinekurser, Facebook-annonsering, Automation och lead generation. Jag skulle tro att jag investerat över en halv miljon, ja antagligen lite mer, i kurser under de senaste 8 åren. Men jag älskar verkligen att lära mig nya saker och vässa min kompetens så att jag kan hjälpa mina kunder med det senaste inom branschen.

Det jag kan hjälpa dig med är att se vilka strategier för att marknadsföra och sälja som du ska satsa på för att få så mycket ROI som möjligt av både den tid och de pengar du satsar.