Skapa din onlinekurs nu - skörda frukten om 3 månader

Sitter du där och funderar på hur du ska komma igång med den där onlinekursen som du har inom dig? Då är den här kursen det som kan göra skillnad! 

Avsnitt 1

Vad vill dina kunder ha, vad får dem att ta fram kortet och köpa din kurs?

Avsnitt 2

Vilket resultat ger din kurs, prissättning och ditt oemotståndliga erbjudande.

Avsnitt 3

Vad ska ingå i varje modul av din kurs och förbered dig för lansering av din kurs.

Avsnitt 4

Hur får du nu ihop allt till en produkt som du kan sälja om och om igen?  

Gör kursen innan nästa frågestund - fråga Patricia vad du vill om onlinekurser!

110Days22Hours29Minutes56Seconds

Skapa din onlinekurs

Du vill skapa en onlinekurs men vet inte riktigt hur du kommer igång. Här får du viktiga nycklar till att bli framgångsrik med din kurs.

Varför ska jag gå kursen?

Perfekt för dig som funderar på om onlinekurser är för dig. I den här kursen får du en översikt i vad du behöver göra för att det ska bli en säljande och lönsam kurs. För när du ändå tänker lägga ner tid på att skapa en onlinekurs så vill du naturligtvis att den säljer bra och blir efterfrågad. Och gör du rätt saker från början så är förutsättningarna för det så mycket bättre.

När din kurs säljer kommer du kunna tjäna bra och du kan låta din onlinekurs vara ryggraden i verksamhet och dina andra tjänster och uppdrag kan vara det du gör när du har lust och inte ett måste.

Var med på live frågestund!

Lämna in din ifyllda arbetsbok och få möjlighet att vara med på en live frågestund med mig. Där du får ta del av mina erfarenheter från 9 år i onlinekursvärlden.

Du kanske undrar saker som:
  • Hur många ska jag ha med i min betakurs?
  • Vilken kursportal ska jag välja?
  • När är bästa tiden att lansera min kurs?
  • Vilket pris passar i mitt fall?

Så här köper du!

Några ord från de som gått den här kursen tidigare!

Patricia jag tycker att denna kurs hjälper en att tydligt förstå stegen bakom att skapa en onlinekurs, från tanke till handling. Du förklarar på ett enkelt men ingående sätt. Läxorna gör att man tar tag i saken och verkligen sätter igång med sina förberedelser. Jag tycker också att jag får mer inspiration till innehållet i min kurs genom att följa dina steg, och då i synnerhet genom att spalta upp de resultat deltagaren ska få av kursen. Att läsa om övrigas planer för sina kurser, vad de ska ta betalt och hur de tänker leverera och sälja sina kurser, är också mycket intressant och utvecklande. Tycker denna kurs är helt suverän! Tack för att du delar med dig av så mycket värdefull kunskap.

Therese

Jätteinspirerad 💖 Tack Patricia, jag har lärt mig flera saker som jag inte kunde innan till exempel att jag kan kombinera webbinfo med livesändning, Facebookchatt, min fantasi är enda gränsen. De olika nivåerna av kurser (pyramiden) hjälper mig att ta betalt mindre för det enkla utan support från mig live, till det mer påkostade och personliga då jag kan sätta högre priser till kunden. Jag behöver komma igång snart så inte kunder missar att lära sig det jag kan bidra med.

Kristina

Jag har fått en klarare bild av alla stegen. Min kurs är nästan färdig att lanseras men det har tagit mig lång tid att komma så här långt. Hade jag gått den här kursen innan så hade jag varit klar för länge sedan! ❤

Ann-Christine

Mycket har blivit klarlagt och nu har jag en klar bild av vad jag vill göra och hur jag ska nå dit! Så glad! 😄

Mia

Tack vare konkreta råd och exempel, har jag fått en tydligare bild av hur min kurs kan (ska!) bli verklighet.

Yvonne

Jag har insett att jag verkligen vill jobba digitalt! Med en stor del av det jag gör redan idag, och har dessutom en större chans att tjäna mer pengar och få jobba mindre "på köpet" 😊 eftersom jag gör kursen EN gång, och "slipper" tidsåtgång till att ha fysiska träffar. Så jag kommer att nå ut till fler och jobba mindre. Perfekta kombon 🤘

Alexandra

Det känns som en tydlig modell att följa och anpassa till sitt eget material för att kunna få ihop en hel kurs så att den blir säljbar. Bra modell med läxorna efter varje föreläsning.

Sofia

Känner att det helt möjligt blir genomförbart att skapa onlinekurs.

Sarah

Hej, kul att träffas!

Det är jag som är Patricia, en strategisk mentor för dig som vill kunna försörja dig på din onlinekurs.

Jag väntar just nu på att få hjälpa just dig lägga grunden i din framgångsrika onlineverksamhet. Det börjar med en säljande onlinekurs som kan bli ryggraden i din verksamhet.

Det kan tyckas konstigt att jag erbjuder en kurs om att skapa en onlinekurs när jag för det mesta pratar om att automatisera försäljningen.

Faktum är att jag har varit där du är. Suttit och funderat på vad min onlinekurs ska innehålla och vad mina kunder behöver när de ska kunna lära sig delar av min expertis. När jag lanserade min första onlinekurs i mars 2015 så hade jag suttit i flera månader och förberett material och spelat in videos. Jag hade fokuserat på allt innehåll och alldeles för lite på paketering, trots att jag redan då hade hjälpt mina kunder marknadsföra sina företag.

Så jag upptäckte att min kurs var alldeles för omfattande och täckte för stort område. Och ja, det var därför heller inte så konstigt att en av deltagarna kunde bygga upp ett nytt ben i sitt företag tack vare min kurs. 😅

Men fast forward några år. När jag lärde mig att banta ner innehållet och framförallt lägga in rätt material i min kurs så blev det också mycket lättare att marknadsföra och sälja mina kurser.

Och nu är det din tur!

Att bygga en säljande onlinekurs är första steget på din resa och själva grunden till att kunna automatisera försäljningen när din kurs är klar.

Det handlar om lika delar mindset, rätt målgrupp, rätt prissättning och strategierna för att sälja som gör att du attraherar rätt kunder. Får du fel typ kunder, så vill du till sist inte leverera din expertis. Vi som är experter vill jobba med de som verkligen är redo att göra jobbet som krävs för att applicera din kunskap i verkligheten och inte de som bara går din onlinekurs för att lära sig en teori. Ja, det här handlar helt enkelt om rätt paketering.

Den här kursen ger dig svar på frågor om vad du behöver göra för att skapa en lönsam onlinekurs som du kan sälja i många år. Så ta nu och lägg grunden, du kommer att tacka dig själv när du tar innehållet på allvar och gör jobbet.

Vi ses på insidan!

Din mentor

Skärmklippen du ser här under är från kunderna som efter att ha byggt sin onlinekurs valt att ta min hjälp att automatisera försäljningen i mitt tillväxtprogram

1000 leads på 30 dagar 🧡

Vad kostar det?

Delbetala - få tillgång 1 år

1500 SEK

3 betalningar på 1500 SEK /månad

Köp nu

Få tillgång 1 år

3500 SEK

Köp nu
© Copyright 2008 - 2024Lyckas Online med Patricia • Allmänna villkor och Integritetspolicy