Skapa eller förbättra din säljsida

Ett bra erbjudande är inte allt, du måste också ha en säljsida som säljer! Skapa en ny eller förbättra den du redan har.

Course Summary

 

Course Curriculum

Patricia på Lyckas Online

Hej! Det är jag som är Patrica, digital strateg och lanseringsexpert. Jag hjälper företag att öka sin omsättning genom att ta delar eller hela verksamheten online. Det kan innebära att lättare ta betalt, skala upp genom att annonsera på Facebook eller paketera din kunskap som en onlinekurs. Till skillnad från många andra Business Coacher så har jag kunskap om både teknik och strategier för online business. Det är mycket tack vare min bakgrund som systemutvecklare, IT-arkitekt och teknisk projektledare på större bolag.

Jag har hjälpt både coacher, affärsutvecklare och många som jobbar med både fysisk och mental hälsa genom åren. Titta gärna på några av de recensioner jag fått här.

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

Course Pricing

Betala allt - tillgång i ett år

3500 SEK

Köp nu