All e-post vi vill skicka i vår säljmaskin

Det är inte alla som ser din presentation som kommer att köpa ditt erbjudande på en gång. Därför behöver vi skicka uppföljande e-post.

Course Summary

För att snabbt fylla din säljmaskin med leads så föreslår jag att du annonserar på Facebook och Instagram. 

Course Curriculum

Patricia H

Hej! Det är jag som är Patrica, digital strateg och lanseringsexpert. Jag hjälper företag att öka sin omsättning genom att ta delar eller hela verksamheten online. Det kan innebära att lättare ta betalt, skala upp genom att annonsera på Facebook eller paketera din kunskap som en onlinekurs. Till skillnad från många andra Business Coacher så har jag kunskap om både teknik och strategier för online business. Det är mycket tack vare min bakgrund som systemutvecklare, IT-arkitekt och teknisk projektledare på större bolag.

Jag har hjälpt både coacher, affärsutvecklare och många som jobbar med både fysisk och mental hälsa genom åren. Titta gärna på några av de recensioner jag fått här.

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

Course Pricing