Det här erbjudandet är inte till försäljning just nu.

Rivstarta ActiveCampaign på en dag

Du har en e-postlista och du vill nyttja fördelarna med avancerad automatisering. Du vill inte göra samma misstag som jag gjorde i början.

Vad säger Ronnie?
Här berättar Ronnie lite om hur han upplevde heldagen i ActiveCampaign där vi i grupp jobbade tillsammans. Vi satte upp en hel del automationer, gjorde inställningar så att han fick allt rätt på en gång. Integrerade New Zenler och pratade strategier för onlineverksamhet.

Vad går vi igenom tillsammans?

Patricia på Lyckas Online

Hej! Det är jag som är Patrica, digital strateg och lanseringsexpert. Jag hjälper företag att öka sin omsättning genom att ta delar eller hela verksamheten online. Det kan innebära att lättare ta betalt, skala upp genom att annonsera på Facebook eller paketera din kunskap som en onlinekurs. Till skillnad från många andra Business Coacher så har jag kunskap om både teknik och strategier för online business. Det är mycket tack vare min bakgrund som systemutvecklare, IT-arkitekt och teknisk projektledare på större bolag.

Jag har hjälpt både coacher, affärsutvecklare och många som jobbar med både fysisk och mental hälsa genom åren. Titta gärna på några av de recensioner jag fått här.

Cattis Olsson

Expert på kronisk smärta

Patricia har en enorm kunskapsbank om allt från tekniska detaljer, om hur man ska öka sin närvaro på internet för att lyckas online till hur man lugnar stressade deltagare som tycker allt känns jobbigt och får panik när något blir tokigt. Hon har en ängels tålamod med allehanda frågor och problemlösningar.
Kursen Lyckas online är värd varenda krona, den har inte bara lärt mig bygga snygga hemsidor utan även våga ta steget att synas mer online.
Patricia är inte bara din tekniska guru, hon är även din stadiga klippa som står där tryggt och visar vägen framåt och som peppar dig att våga ta några steg till och några till…

Pernilla Öberg

Digital marknadsförare

Underbara Patricia som jag går kurs hos för att lära mig hur man bygger lösningar för att sälja sin kompetens online, ta betalt på hemsidor, göra riktigt snygga automatiserade mail, bokningslösningar och massor mer ? Fantastiskt att lyssna på och suverän på att förklara – det Patricia inte vet är inte värt att veta! Passar alla oavsett kunskapsnivå. ❤️️

Anne Morenius

Ägare Spa Academy

Patricia är verkligen en digital strateg som håller en i handen. Visar, ger feedback, vägleder, entusiasmerar och hjälper till. Finns alltid där när man behöver henne. Dessutom är hon otroligt duktig och kunnig på all teknik vilket känns otroligt tryggt. Ger Patricia mina allra varmaste recensioner.

Vad kostar det?

Vad är min bakgrund?

Egen företagare sen 2008 och helt online sen 2015 Jag är i grunden systemvetare och har jobbat inom IT sen 1998. Jag började som en webbyrå och gick sedan över till att utbilda företag i hur de skulle sköta sin digitala marknadsföring.

Redan 2010 levererade jag delar av mina kurser online. Men helt och hållet sen 2015.

Hur håller jag mig ajour? Det rör sig om många kurser inom ämnen som Onlinekurser, Facebook-annonsering, Automation och lead generation. Jag skulle tro att jag investerat över en halv miljon, ja antagligen lite mer, i kurser under de senaste 5 åren. Men jag älskar verkligen att lära mig nya saker och vässa min kompetens så att jag kan hjälpa mina kunder med det senaste inom branschen. Läs mer om vad mina kunder tycker här.