Ska du lansera med en utmaning?

Det var mitt sätt att lansera 2017 och 2018. Superkul och hundratals deltagare, gav massor med energi och bekräftelse men var också väldigt krävande.

Som du ser på bilden så var min hook att förvandla din kunskap till pengar. Och ja, det gör jag fortfarande.

Men på ett mycket effektivare sätt, där du får mer tid över istället för att behöva marknadsföra dig på sociala medier "all day long". 

Jag tyckte för all del att det var riktigt roligt på den tiden jag också gjorde det. Men ibland kommer livet emellan och du har inte möjlighet att ägna din tid åt det. För är du ens i närheten av att ha liknande värderingar som mig så går dina kunders bästa före dina egna behov av att marknadsföra.

Ja, på gott och ont.

Här är en av livesändningarna inför en utmaning 2017.