Du ser bara toppen av isberget

Du tycker inte att ditt webinar funkar, du börjar kika på andras webinar och tänker... ok de gör så, sen gör de så… 🤔 Det måste vara rätt. 🤩

En liten kärleksfull 🧡 påminnelse bara. 💥 Jag ser det här HELA tiden….

Du tycker inte att ditt webinar funkar, du börjar kika på andras webinar och tänker... ok de gör så, sen gör de så… 🤔

Det måste vara rätt. 🤩

Jag tror jag genar lite här och gör lite annorlunda än vad Patricia föreslår... för vadå, hon kan väl inte veta allt.

Och självklart så vet jag verkligen INTE allt. 😅 Däremot vet jag att webinar kan användas av så MÅNGA olika anledningar i en verksamhet.

I flera av de webinar du kikat på så säljer de visserligen något på slutet men DE kanske allra mest ser webinaret som en lead magnet och är helt ok med om de bara slipper betala för annonserna.

Det är omöjligt för DIG att veta.

Att gå med vinst 💲 är inte ens poängen utan poängen är att de som tittade ska få förtroende för dem. De vill helt enkelt bygga varumärke för framtiden.

Det här händer mig hela tiden när kunder inte prickar RÄTT 🎯 på en gång. Då börjar de ifrågasätta min metod för att hålla webinar. Metoden som är skapad för att du ska SÄLJA på en gång eller under de närmaste dagarna.

En metod som konverterar snabbt. 🚄

Ja samma metod jag själv använder för att kunna sälja ett program som kostar nästan 100 000:- till en iskall 🧊 kontakt som blir glödhet 🔥 och köper under de närmaste 48 timmarna 💰 efter att ha träffat mig 💬 i 15 minuter.

Så kom ihåg det, inspireras INTE för mycket och tro inte att de som har högt engagemang i chatten och har många anmälda till sina webinar också verkligen SÄLJER bra. 💃🏼 Jag har träffat många internet famous OCH fattiga 💸 företagare i mina dagar.

Det berättar jag gärna mer om en annan dag.

Med det sagt, det kan vara jättebra att inspireras av andra så länge det inte leder till att du börjar ifrågasätta dig själv och metoden som din mentor VET funkar för det syfte DU ska ha ditt webinar till. 🧡

Händer det att du jämför dig med andra?

Berätta gärna vad du tänker om det jag skriver rent generellt. För det här gäller inte bara i det jag gör utan jag tänker att det händer överallt och hela tiden.

#webinar #iceberg #noideaaboutthestrategy #lyckasonlinemedpatricia

Kategorier: 1000 leads